UW GEGEVENS VERGETEN?

Bericht van de voorzitter

Het verheugt me u welkom te heten op onze site. Met haar ongeveer 850 leden is de Ferrari Club Nederland één van de grootste Ferrari-clubs ter wereld. Ook zijn wij de enige officiële en door de Ferrari fabriek erkende Ferrari Owners Club in Nederland. De club telt een groot aantal zeer interessante Ferrari’s in het bezit van haar leden; van de allereerste 166 tot aan de LaFerrari, van een vroege 340 F1 tot een Formule 1 uit het jaar 2002.

Ben van Leliveld

Ben van Leliveld

Het lidmaatschap van de club geeft de bezitters van een Ferrari veel mogelijkheden om hun bolide de sporen te geven en hun passie met vele gelijkgestemden te delen. De Ferrari Club Nederland organiseert een tiental evenementen per jaar voor haar leden. Hieronder zijn onder andere trackdays op de circuits van Assen en Zandvoort, waarbij het verhogen van de rijvaardigheid en het veilig en snel rijden centraal staan, meerdere ‘sociale’ rijevenementen, een meerdaagse reis naar het buitenland, waarbij al meermalen een bezoek aan de fabriek in Maranello werd gebracht, en evenementen voor klassieke Ferrari’s en de Youngtimers. Ook het evenement Italia a Zandvoort wordt mede door de FCN georganiseerd. Tevens organiseren wij tweemaal per jaar in de herfst en de winter de Piú della Ferrari; dit zijn thema-avonden waarbij bijzonder interessante sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen uit de rijke historie van Ferrari.

Voor Ferrari ‘passionata’ die (nog) geen Ferrari hebben, staat het lidmaatschap als begunstiger open. De begunstigers hebben hun eigen evenementen, zijn zeer actief tijdens de rijevenementen van de club als helper en zijn ware ambassadeurs van het merk van het ‘Steigerend Paard’.

De club staat daarom open voor alle liefhebbers van de mythe die het merk Ferrari is. Mede dankzij de gezamenlijke passie zijn reeds vele nieuwe vriendschappen gesloten.

Ik wens u veel plezier toe op onze website en graag ontmoet ik u persoonlijk als lid of begunstiger van onze mooie vereniging.

Forza Ferrari!

Cordiale Saluti,

Ben van Leliveld
Voorzitter

TOP