UW GEGEVENS VERGETEN?

Bericht van de voorzitter

Van harte welkom bij de enige officiële en door de Ferrari fabriek erkende Ferrari Owners Club in Nederland. Onze club telt een groot aantal zeer interessante Ferrari’s in het bezit van haar leden; van een Ferrari 340 uit 1951 tot aan de nieuwste LaFerrari en alles wat daartussen zit.

Het lidmaatschap van onze club geeft de bezitters van een Ferrari de mogelijkheid om hun bolide de sporen te geven en hun passie met vele gelijkgestemden te delen. De Ferrari Club Nederland organiseert minimaal 10 aantrekkelijke evenementen per jaar voor haar leden. Hieronder zijn onder andere trackdays op het TT circuit van Assen of Circuit Zandvoort, waarbij het verhogen van de rijvaardigheid en het veilig en snel rijden centraal staan. Verder zijn er meerdere ‘sociale’ rijevenementen, zoals Cars & Coffee FCN style, een meerdaagse reis naar het buitenland, waarbij al meermalen een bezoek aan de fabriek in Maranello werd gebracht, en bijzondere evenementen voor klassieke Ferrari’s en de Youngtimers. Tenslotte organiseren wij tweemaal per jaar in de herfst en de winter de Piú della Ferrari; dit zijn thema-avonden waarbij bijzonder interessante sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen uit de rijke historie van Ferrari.

Wij bieden dus een zeer gevarieerd programma, waarbij er voor elke Ferraribezitter een aantrekkelijk evenement te kiezen valt. Voor Ferrari ‘passionata’ die (nog) geen Ferrari hebben, staat het lidmaatschap als begunstiger open. De begunstigers hebben hun eigen evenementen, zijn zeer actief als helpers tijdens de rijevenementen van de club en zijn ware ambassadeurs van ons geliefde merk. De club staat daarom open voor alle liefhebbers van het merk Ferrari. Mede dankzij de gezamenlijke passie zijn binnen onze club reeds vele nieuwe vriendschappen gesloten.

Ik wens u veel plezier toe op onze website en graag ontmoet ik u op één van onze evenementen!

Arrivederci é Forza Ferrari!

Jaap Mudde
Voorzitter Ferrari Club Nederland

TOP